Dag 7
Door: Jeroen
Blijf op de hoogte en volg Jeroen
10 November 2025 | Zuid-Korea, Daegu
We zijn weer in een zonovergoten Daegu. Strakblauwe lucht en een graadje of 16.
Vanmorgen hebben we weer eerst een boterhammetje op. Vervolgens werden we om 10.00 uur opgehaald om te gaan trainen.
's Morgens hebben we een 5 tal nieuwe technieken gehad. Daarna moest Margreet de technieken van de witte en groene band laten zien. Ik moest alleen de technieken van de groene band laten zien.
Na de training zijn we weer met z'n drieën gaan lunchen. Ditmaal in een restaurant waar ze eend op het menu hebben. En uiteraard op de Koreaanse BBQ/ plaat manier met allerlei side dishes.
Na de lunch hebben we even op het gemakje op de kamer getraind. Om 15.30 uur werden we door de Grootmeester weer opgehaald voor trainingssessie nummer 2 vandaag.
Bij de 2e training moest Margreet nogmaals de witte en de groene band technieken laten zien.
De Grootmeester wou dat ik de technieken van de blauwe band, 1 rijtje van de rode band (vrouwentechnieken) en de zwarte band (tot zover) moest laten zien. Daarna heeft hij ons nog 8 nieuwe technieken geleerd.
Hij heeft ons weer heel veel nieuwe technieken gegeven. We hebben vandaag in totaal 13 nieuwe technieken gehad.
Na de training zijn we naar Paris Banquet gegaan om daar broodjes te halen. Vanavond nog maar even trainen om alle nieuwe stof maar meteen te verwerken.
Morgen staat er weer een nieuwe trainingsdag op ons te wachten.