Dag 4 - Reisverslag uit Daegu, Zuid-Korea van Jeroen Maliepaard - WaarBenJij.nu Dag 4 - Reisverslag uit Daegu, Zuid-Korea van Jeroen Maliepaard - WaarBenJij.nu

Dag 4

Door: Jeroen

Blijf op de hoogte en volg Jeroen

03 November 2024 | Zuid-Korea, Daegu

Vanmorgen zijn we (Grootmeester Lim, zijn vrouw, Barry en ik) naar het graf van Founder Choi Young Sul geweest. Het was prachtig weer: helderblauwe lucht, zon en ca. 20 graden. Ideaal weer om wat foto's te maken. Dat hebben we daar ook gedaan. Daarna hebben we daar gepicknickt. Vervolgens zijn we gaan lunchen met z'n vieren. De lunch bestond uit boiled chicken. 's Middags zijn we naar de bioscoop geweest. We hebben daar een Koreaanse film gezien: Amazon Bulls Eye. Dat was een hele leuke film. Alleen jammer dat je het e.e.a. mist doordat er geen Engelse ondertiteling was. Daarna zijn we (GM Lim, Barry en ik) wezen eten in een restaurant. Op het menu stond Koreaanse spare ribs met bijgerechten (o.a. Kimchi, uien, knoflook, ei). Al met al een heel gezonde maaltijd. Vanavond hebben we weer vrije tijd. Morgen gaan we weer verder met trainen. Benieuwd wat we dan te zien krijgen en hoe dat dan weer aanvoelt.

• 03 November 2024 - 21:53

Ina:

Pijnlijk denk i[e-1f600] [e-1f609]

Jeroen

Dit is het reisverslag van de trainingsstage van Barry Kieboom en Jeroen Maliepaard. Wij gaan van 13 tot 21 januari 2020 op trainingsstage bij Grootmeester Lim Chae Kwan in Daegu, Zuid Korea. Vanaf 13 januari wordt hier elke dag een stukje geplaatst om de achterblijvers op de hoogte te houden.

Actief sinds 24 Aug. 2012